Skip to content

Brande Sportsrideklub

DANMARKSMESTERSKAB FOR JUNIOR

I 4 dage har Filippa C. Andersen og hesten Fiona været til landsstævne på Vilhelmsborg.
Under stævnet var de til start i Dansk Rideforbunds mesterskabsklasse for junior-ryttere. Mesterskabet blev afviklet over 2 afdelinger (fredag og søndag) – begge dage i 135 cm/MA1*.
I begge afdelinger blev det til 2 nedslag for Filippa og Fiona, og derved endte de som nr. 15 ud af 40 startende ryttere.
Ud over mesterskabet red Filippa og Fiona fejlfri i MB1* om torsdagen – dog uden at opnå placering og en fejlfri runde i LA2** om lørdagen – med en placering som nr. 10.
Tine krog jensen og Famous Choice var til samme stævne, hvor de var til start til 5 klasser og fik 3 placeringer med hjem.
Torsdag blev det til en 6 plads i LA** og en 8 plads i MB*.
Fredag fik de desværre et nedslag i MB** men lørdag fik de chancen igen i 130cm og sluttede denne gang fejlfri og med en 9 plads.
Søndag sluttede af med en god hurtig runde i MB* men desværre med et meget let nedslag.