Skip to content

Brande Sportsrideklub

Kim og Ariel i finalen for 6 års ved UVM på Zangersheide

Kim og Nørremøllehøj’s Ariel red nul i begge kvalifikationer til finalen for 6 års springheste på Zangerheide. I begge kvalifikationer deltog ca. 230 særligt udvalgte 6 års fra hele verden.

Søndag eftermiddag skulle finalen afgøres blandt de 40 bedste ekvipager.

Ariel sprang stort og fejlfrit på forhindringerne, men sluttede med ærgerlige 9 fejl.

 

Se ridtet her:


Læs her artiklen fra Ridehesten.com:

Nørremøllehøj’s Ariel e. Bøgegårdens Apollo / Cajus (opdr. Uwe Thomsen) er en dame med velje og mod, og forud for klassen kunne hendes rytter gennem de seneste to år Kim Christer Andersen bekræfte, at hoppens evner, talent og kapacitet kunne indfri kravene, men hendes temperament kommer nogen gange lidt i vejen, Og det var præcist det, som skete i hovedspringningen i finalen for 6-års heste ved UVM på Zangersheide. Hoppen kom på banen og virkede lidt hektisk, men det skyldtes hovedsageligt, at hun næsten var styrtet over en oxer på opvarmningen. – Det er meget stressende på opvarmningen, og svært at komme til at springe, fortæller Kim, og da han fik plads til at ride på oxeren gik noget galt. Ariel var helt nede på knæ i landingen, men hoppen rystede oplevelsen af sig, og kom på banen med mod og vilje til opgaven.

Ariel var ikke i nærheden af en eneste bom på vejen rundt, men i vendingen forbi indgangen slog hun fra og var helt “væk” for rytteren på vej mod den store trekombination med lodret – lodret – oxer, og derfor valgte Kim klogt at vende væk og ride på igen. Det var den eneste fejl de to begik på banen, men det kostede ialt 9 fejl.

 Kilde: ridehesten