PREV
NEXT

Rideskolehestene

Fie1

Fie 1

Fie 1 er en sød pony på ca 1.48. Hun bliver brugt fra handikap til øvede rytter. Kan til tider være lidt fremadsøgende men altid meget styrbar. Fie 1 er født i 1998

 

Rose

Rose

Rose er en lille hest, hun er 1.52, og perfekt til dem der skal skifte fra pony til hest. Rose bliver brugt fra handikap til let øvede ryttere. Rose er født i 2007.

 

Flint

Flint

Flint er en super nybegynder pony på 1.40. Han er let styrbar og bliver brugt fra helt nybegynder til let øvede. Han bliver også brugt til spring. Flint er født i 2000. Flint har en halvpart.

 

Fie2

Fie 2

Fie 2 er en pony på 1.43. Hun kan løbe lidt hurtigt og bliver derfor kun brugt af let øvede til øvede rytter. Hun er født i 1999.

 

Chopin

Chopin

Chopin er en stor ældre hest på ca. 1.68. Han bliver kun brugt af forholdsvis øvede ryttere, da han kan flere forskellige øvelser. Chopin er i født i 1994.

 

Texas

Texas

Texas er en sød pony på 1.44. Texas bliver brugt til lidt af det hele bortset fra helt nybegynder og handikap. Mange er rigtig glad for denne pony. Texas er født i 2004. Texas har en halvpart

 

Masseline

Masseline

Masseline er en fin lille pony på 1.24. Hun kræver en let øvet til øvet rytter da hun har det bedst med at gå efter de andre heste/ponyer. Hun er født i 2000. Masseline har en halvpart

 

Beauty

Beauty

Beauty er 1.35. og en pony man skal ride meget frem! Hun bliver brugt fra nybegynder til let øvede. Beauty er født i 1998.

 

Lullu

Lullu

Lullu er den mindste pony vi har, hun er 86 cm. Lullu er meget fremad gående. Hun bliver brugt til primært nybegynder. Hun kan også springe. Lullu er født i 2000. Lullu har en halvpart

 

Julle

Julle

Julle er en lille pony på 92 cm. Hun bliver også primært brugt til nybegynder. Julle er er født i  2007. Julle har en kvartpart.

 

Mini

Mini

Mini er en sød og frisk pony på ca 1.27. Hun er fremadsøgende, men styrbar. Mini er også en af de meget populære ponyer i rideskolen. Hun bliver også brugt til spring. Mini er født i 2000. Mini har en halvpart.

 

Dina

Dina

Dina er en pony på ca. 1.40. Hun bliver brugt fra let øvede til øvede. Hun kan også lidt forskellige øvelser.

TOP