Skip to content

Brande Sportsrideklub

Arbejdsdagen var en stor succes

TUSINDE TAK til alle hjælpere der var mødt op til arbejdsdagen i lørdags.

 

Vi fik sat et super flot hegn op omkring opvarmningsbanen til dressur, så der nu er mulighed for at både elevskole, handicapafdeling og privatryttere kan ride udendørs uden at ponyen/hesten løber ud  af banen ved rytterens fald fra hesten.

Det flotte hegn er sponsoreret af Skandinavisk Textil Kemi APS ved Allan Dam.

Udover opsætning af hegn fik vi ordnet folde, malet forskelligt træværk, ordnet ridebunde inde/ude, gjort ”togvognen” klar til stævnet (og til BSR- festen), rengjort og ryddet op ved skabene, vasket barrieren i den store ridehal, pudset vinduer, samt mange andre gode ting.

 

Håber I alle er friske igen Grundlovsdag d. 5 juni, hvor vi skal have gjort det sidste klar til stævnet, samt at I alle vil være med til at gøre stævnet den 7-9 juni til en god oplevelse for alle deltagere,  tilskuere, officials, og ikke mindst hjælpere.

 

Endnu engang tusinde tak for hjælpen.