Skip to content

Brande Sportsrideklub

Kim underviser igen

Hej. Så er jeg klar til at undervise igen. I hvert fald til at give det et forsøg

Jeg underviser fra på mandag (d.13 maj).

Spring holdene vil køre som normalt mandag og torsdag.

For at det ikke skal blive for mange enetimer i træk her i starten, tager jeg også tirsdag i brug. Plejer jo at køre lidt tidligt tirsdag. Så hvis vi kan få jer fordelt lidt, tror jeg det vil være bedst her i starten.

Jeg vil mandag-torsdag undervise fra kl. 13 og frem. Fredag fra 10 – ? (efter behov). Igen fordi dagene ikke skal blive for lange.

Hvis vi som udgangspunkt holder os til jeres normale tider, og så må i meget gerne komme med tilkendegivelser om i vil ride fra næste uge igen, og om hvor og hvornår det vil passe jer bedst (om jeg evt. kan rykke rundt med jer). Så vil jeg i løbet af idag og i morgen prøve at få et overblik, og melde tilbage til jer:-).

Jeg har sendt sms’er til mange af jer. Hvis jeg har glemt nogen, er det bestemt ikke med vilje, også håber jeg i enten ser dette, eller høre det fra andre.

Hvis jeg ikke høre fra jer pr. SMS regner jeg ikke med i vil ride enetime næste uge.

Glæder mig rigtig meget til at se jer alle igen