Skip to content

Brande Sportsrideklub

Vores stævne i juni

Vi skal snart holde et fantastisk stævne J Og i den forbindelse har vi brug for en masse hjælpere. Der er hængt opslag op i cafeteriaet, hvor man kan skrive sig på. Det er vigtigt at vi alle hjælper til, og tag gerne kæresten, manden, dine forældre eller andre der gerne vil hjælpe med. Jo flere vi er, jo sjovere bliver det. Har du spørgsmål i forbindelse med det at hjælpe kan du kontakte Annette Døfler på annette@doeflers.dk

 

Arbejdsdag:

Vi skal være stævneklar!
Vores baner og øvrige stævnefaciliteter skal gøres klar til BSR’s første udendørs C- stævne, som skal afholdes i juni. Teknisk udvalg har planlagt opgaver, og der er opgaver for hele familien. Vi skal blandt andet have:

– Lavet 2 springbaner – I den forbindelse skal vi have banket nogle pæle i jorden.

– Have sat hegn op omkring dressurbanerne

– Have flyttet dressur dommertårnene op til banerne.

– Have gjort rent i cafeteria, dommertårn, sammentæller vogn osv..

– Have malet blomsterkummer/dressurbogstave

– Og en hel masse mere J