Skip to content

Brande Sportsrideklub

Weekendens ministævne

ministaevne_april2013Ved weekendens ministævne blev der vist flot ridning. Der var stor ros fra dommeren, der kunne se at rytterne virkelig havde udviklet sig siden det sidste ministævne. Alle ryttere var rigtig gode til at ride præcis og havde godt styr på programmet. Der var stor opbakning til de unge ryttere fra forældre og bedsteforældre og det var en flok glade ryttere der efter klassen kunne modtage deres kritik og en sløjfe.

Rytterne dystede mod hinanden i LD1 og LC1 og dagen vinder blev Nadia Tinggaard på Rhyd-Ddu Glenys nummer to blev Julie på Natural Mini og på tredie pladsen kom Julija Zimarjova på Natural Mini. De øvrige ryttere var Ida Marie, Othilia Hauge, Lærke Lund Mousing, Mette Poulsgaard, Elina Poulsen, Camilla B. Mathiasen, Marlene, Mathilde og Frederikke Fabricius-Svendsen.