Skip to content

Brande Sportsrideklub

Springstævne i Viborg

Julie Sørensen har været til distrikt spring stævne i Viborg.
På Gyvelhøjens Coco Belle blev det lørdag til en 1. Plads i LB2 og de var først uplaceret I LA2 nordvest box cup, men da de fik 8,4 i stilkarakter, udløste det en nordvest box roset. Søndag blev det til endnu en 1. Plads i LB2.
På Milla blev det lørdag til en 2. Plads i LA2 nordvestbox cup med en stilkarakter på 9,2 og en 1, plads i MB1 nordvestbox cup med en stilkarakter på 9,4. Søndag blev det til en 2. plads i LA2 og endnu en 1. pladsi MB1, hvilket der gjorde Julie blev B-rytter.

Filippa Christer Andersen var afsted med Kielsgaardens Lucky Boy og Fiona. 
Det blev til en 5. plads i LA** og en 4. plads i MB* med Fiona.
På Kielsgaardens Lucky Boy blev det til en 9. plads i LB*.